Gépészeti tervezés - kivitelezés

A gépészmérnökök, tervezők feladata egyre bonyolultabb. Az energiatakarékos, korszerű rendszerek megalkotása meglehetősen összetett, kellő szakértelem nélkül hibás, nem hatékony rendszerek megvalósításához vezethetnek.

Az épületek mind gépészeti, mind építészeti szempontból egyre igényesebbek, ami természetesen maga után vonja a magasabb műszaki színvonal alkalmazását.

Szakembereink az új épületek gépészeti tervezésénél az építésszel közösen figyelembe veszik az összes szakmai feltételeket és körülményeket, hogy a leggazdaságosabb és leghatékonyabb rendszert valósítsák meg.

Használt épületeknél, felújításoknál olyan szakmai megoldásokat javasolnak és terveznek, melyeknél a takarékosságot figyelembe véve a legoptimálisabb lehetőséget valósítják meg.

Nem csak a fűtés rendszerének kidolgozása, tervezése, kivitelezése a feladat, hanem a korszerű klímatizálás megoldása is.

Gépészeti és építészeti tervezést – kivitelezést, fűtést, víz, gáz, csatorna, villanyszerelést, riasztó szerelést, központi elektromos és gyengeáramú rendszerek megtervezését, komplett kivitelezését vállaljuk.

Kivitelezés előtt már tudja a költségeket, amik a munka folyamán nem változnak, ezt szerződésben is rögzítjük.

Az építkezés terheit nagyban megkönnyíti, ha egy komplett szakképzett szakember gárda végzi a megvalósítást tervezői felügyelet mellet.


Architektimmo Tervező és Kivitelező Iroda - Minden jog fenntartva!